Heiloo
Actief Sport & Events

Volg Heiloo Actief Sport & Events

Welkom bij Heiloo 
Actief Sport & Events

Lichaamsbeweging maakt gezonder en gelukkiger. In een gezonde en gelukkige gemeente als Heiloo zijn dan ook genoeg locaties om met plezier te kunnen bewegen. Het team van Heiloo Actief Sport & Events zorgt voor een mooi aanbod op sportief gebied voor de inwoners van Heiloo en omstreken. Tevens faciliteert en ondersteund het team andere stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren met eenzelfde doel. Bent u op zoek naar informatie, locatie, evenement of activiteit? Wilt u een partij dat voor u een evenement of activiteit organiseert? Dan zit u goed op de site van Heiloo Actief Sport & Events! 

Sport

Klik hier voor onze sportactiviteiten in Heiloo

Events

Klik hier voor onze evenementen in Heiloo

School

Klik hier voor onze schoolgerelateerde activiteiten in Heiloo

Sport

Bootcamp

Zwembad het Baafje Heiloo is de start locatie van ‘Bootcamp Het Baafje’. In en rondom het terrein van het zwembad worden er bootcamp workouts verzorgt onder leiding van Buurtsportcoach Daan Kaal. De trainingen zijn voor elk niveau sporter toegankelijk. meer informatie: Klik hier!

Bekijk onze training op youtube hier

Verbouwing Zwembad het Baafje is begonnen

Vanaf vandaag zijn de verbouwingen begonnen bij Zwembad het Baafje in Heiloo, één van de locaties waar we geregeld activiteiten organiseren! Vorige week stond er nog een mooi stukje in de krant waarin ook een sfeerimpressie te vinden is. Ook Actief Sport & Events helpt een handje mee om de verbouwing tot een groot succes te maken!

Nieuwsoverzicht

Evenementen

Evenementen in Heiloo

De geplande evenementen voor 2020 konden helaas geen doorgang vinden vanwege Corona. We hopen dat hier spoedig verandering in komt. In en voor de gemeente Langedijk en Schagen is Actief Sport & Events wel actief geweest. Kijk eens op de pagina van Langedijk voor meer informatie!

Scholen

Wij kunnen voor u schoolactiviteiten organiseren als sportdagen, zwemactiviteiten bij het Baafje, clinics, etc. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Contact met Heiloo Actief Sport & Events

James Wattstraat 8
1817 DC, Alkmaar
T. 0226-345660
E. info@actiefsportenevents.nl

Versturen

Alle rechten voorbehouden | Actief Sport & Events I Privacyverklaring I Website: Merk Makeover