Schagen
Actief Sport & Events

Volg Schagen Actief Sport & Events

Welkom bij Schagen 
Actief Sport & Events

Lichaamsbeweging maakt gezonder en gelukkiger. In een gezonde en gelukkige gemeente als Schagen zijn dan ook genoeg locaties om met plezier te kunnen bewegen. Het team van Schagen Actief Sport & Events zorgt voor een mooi aanbod op sportief gebied voor de inwoners van Schagen en omstreken. Tevens faciliteert en ondersteund het team andere stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren met eenzelfde doel. Bent u op zoek naar informatie, locatie, evenement of activiteit? Wilt u een partij dat voor u een evenement of activiteit organiseert? Dan zit u goed op de site van Schagen Actief Sport & Events! 

Sport

Events

Sport & Spel Instuif Harenkarspel hal

Op maandag 21 december 2020 is er weer een Sport en Spel instuif in de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn. Wil jij samen met vriendjes en vriendinnetjes genieten van allemaal sporten en andere spelletjes? En ben jij groot fan van een stormbaan, springkussens en een opblaasbaar voetbal veld? Kom dan maandag 21 december naar de Instuif en zorg ervoor dat je snel gaat inschrijven! Kosten bedragen 4 euro per persoon. Je bent van harte welkom van 09:30 tot 12:00!

De Instuif is alleen voor kinderen die in groep 3 tot en met 8 zitten van de basisschool. Vanwege de nieuwe corona maatregelen mogen ouders helaas niet aanwezig zijn bij dit evenement!

Aanmelden voor het evenement klik dan HIER

School

Contact met Schagen Actief Sport & Events

James Wattstraat 8
1817 DC, Alkmaar
T. 0226-345660
E. info@actiefsportenevents.nl 

Versturen

Alle rechten voorbehouden | Actief Sport & Events I Privacyverklaring I Website: Merk Makeover