Actief Sport & Events
organiseert

Volg Actief Sport & Events

 Actief Sport & Events organiseert:
(sport) activiteiten

Actief Sport & Events organiseert diverse sportactiviteiten in onder andere de gemeenten Langedijk, Heiloo, Schoorl en Schagen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan open dagen, sportinstuiven, toernooien, trainingen, Sporten en Ontmoeten, Sport en Spel na de bel, de Sport Zomer Spelen, de Sport Winterspelen en nog veel meer.

Wilt u een activiteit opzetten of heeft u ondersteuning nodig, dan staat onze afdeling voor u klaar. Vraag vrijblijvende een oriëntatie gesprek aan.

 

Projecten

Lasertag event

Voor de baisschooljeugd zijn de lasertag dagen in trek. De zaal is donker, discolampen aan, springkussens en toestellen staan in de zaal om achter te verstoppen en teams strijden tegen elkaar om de lasertagbokaal. Deze activiteit kan in elke binnensportaccommodatie worden georganiseerd. Dat kan in één van de accommodaties van Social leisure maar ook bij een andere gemeente, school, vereniging of buurt!

Toernooi

Al verschillende keren is Actief Sport en Events ingezet voor de organisatie van een sporttoernooi voor scholen, een derbycup tussen verschillende clubs of ter ondersteuning bij een jeugdtoernooi. Extra handen nodig of wil je het complete toernooi uit handen geven? Dat kan bij Actief Sport en Events

Nieuwsoverzicht

Contact Actief Sport & Events

Alle rechten voorbehouden | Actief Sport & Events I Privacyverklaring I Website: Merk Makeover