Actief Sport & Events
organiseert

Volg Actief Sport & Events

Actief Sport & Events organiseert:
(sport) events

Actief Sport & Events organiseert diverse evenementen in de gemeente Langedijk, Heiloo, Schoorl en Schagen. Zowel op verzoek van gemeenten, (sport)organisaties, verenigingen, bedrijven en op eigen initiatief. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de NH1816 Sportweek Langedijk, NH1816 Wandel4daagse Langedijk, Sportinstuiven, Sportdagen voor scholen, kamp voor groep 8,  open dag De Blinkerd en de SMP Derby cup.

Iets te vieren of wilt u een evenement opzetten? Met onze uitgebreide kennis, netwerk en locaties kunnen wij vast iets voor jou betekenen. Ons organisatieteam staat voor je klaar om mee te denken en het helpen bij de uitvoering. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Projecten

Vakantie activiteiten

Elke vakantie organiseert Actief Sport & Events verschillende activiteiten om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen! Ben je benieuwd wat wij allemaal organiseren? Klik dan HIER!

NH1816 Sportweek Langedijk

In juni organiseert Actief Sport & Events altijd de Sportweek Langedijk. Een week vol spanning, strijd en gezelligheid tussen zelf gemaakte (vrienden) teams! Klik voor meer informatie HIER! 

NH1816 Wandel4daagse Langedijk

In juni organiseert Actief Sport & Events altijd de Wandel4daagse Langedijk. Elk jaar lopen zo'n 1000 kinderen met ouders vier dagen lang door Langedijk heen! Klik voor meer informatie HIER

SMP Derby Cup

In de twee week van de kerstvakantie organiseert Actief Sport & Events altijd de SMP Derby Cup. Een dag lang passie, strijd en gezelligheid tussen de vier veldvoetbalverenigingen uit Langedijk, maar dan in de zaal. Klik voor meer informatie HIER

Nieuwsoverzicht

Contact Actief Sport & Events

Versturen

Alle rechten voorbehouden | Actief Sport & Events I Privacyverklaring I Website: Merk Makeover